En dag i City

Igår var det lite krångel med tider och sånt, det var därför jag inte skrev någonting.
Igår badade vi, jag, Fanny, Annelie, pappa, Anette, Linsan och massa folk från move & walk, på Amundsön.
Det är ett bad som är nästan enbart för personer med något handikapp eller skada. Det är uppvärmd pool, tex för leder och sånt, 33 grader.

Men tillbaka till idag.
Fanny, jag, Anette och Linsan har gått på stan. Tänkte lägga ut några bilder men det sket sig visst eftersom kameran verkar vara knäpp.
Jag tänkte att det jag köpte i klädväg också kan vara lite modetips idag eftersom jag inte orkar leta runt på nätet nu, jag ligger i sängen och vilar ryggen.



99 kr                                        Fast jag köpte en blå. Ursprungspris 129 kr. Rea 64,50 kr.

Båda är från Gina Tricot.

Men jag köpte inte bara kläder utan jag köpte också filmen Alice i Underlandet. Så nu ska jag lägga mig och glo på den.

ps. Ni har säkert hört många såna historier när det gäller mig. hihi. Men när vi gick från McDonalds, vi hade käkat där, så skrattade jag oavbrutet så först tappade jag colan, som jag hade sparat och tagit med mig ut, rakt ner i backen. Sen kort efter det så tappade jag hela åhlenspåsen med film och allt. Och det mitt i vägen den här gången.
Med den historian avslutar jag det här inlägget.

Kram Amanda, läsktapparen :P


brännboll

idag har jag spelat brännboll med några av de andra här.
men mitt lag vann inte.
jag har inte gjort så mycket mer. men imorgon ska vi åka och bada och
på torsdag ska jag gå på eclipse. WOHOOO!!!!


dagens outfit:
mörkgrå t-shirt med tuffare tryck, carlings
håliga jeansshorts, cubuc
converse

mode nelly


699 kr

kram Amanda

Tillbaka till Göteborg

I dag har jag varit i stallet. tjugo över tio kommer det att vara en dokumentär om MJ som jag ska titta på. jag kommer säkert gråta också. I morgon åker jag tillbaka till Göteborg, där blir det bio och Lisseberg. Kanske en liten shoppingrunda också. spekulationer om att MJ fortfarande skulle leva finns och visst önskar jag att han fortfarande skulle göra det. det är ju min idol. men vem skulle lämna sina barn ett år bara för att fejka sin död? Inte så många och speciellt inte han. för han älskade dom.

Dagens outfit

ljus jeansskjorta från Gina tricot
vitt linne med svarta detaljer från JC
grå jeansleggings från Cubus
vita Converse

mode tips nelly

bilderna gick inte att lägga ut för det är nog något fel på Nellys hemsida antar jag. men det var ett vitt linne med flerfärgat tryck för 599 kr. ett svart lite delat linne för 299 kr.

ha det bra

kram Amanda








MJ´s årsdag

I dag är det exakt ett år sedan som MJ dog. Dagen har gått åt att hedra honom på olika sätt. med tända ljus bland annat. Jag har också skrivit en text till honom. så här går den:

Till Michael 1958-2009

Du har gjort vår värld rikare, inte bara genom att vara en bra och hjälpsam vän till alla sorters människor. Du var också en av dom bästa pappor jag någonsin sett och det kommer du alltid att vara. Dina barn älskar dig och det kommer dom aldrig sluta göra. Deras kärlek är evig precis som din.
välgörenhetsorganisationer av alla slag var en av dina största drivkrafter - kärlek och vänlighet. Du var den som gav mest till välgörenhet i hela världen. Du besökte barnsjukhus och barnhem. Men nu går arbetet vidare till dina barn.
Barn älskade dig och du älskade dom. Din uppväxt var hemsk. Du blev misshandlad av din egen pappa. Men du kommer alltid att bli ihågkommen som en väldigt snäll och omtänksam person.
Jag vet vem du var och precis som dina barn och familj vet jag och många andra vem du var och är en i dag. vi vet att pressen ljuger. Vad är det vi brukar säga? "Ner med pressen, Michael du är bäst".
Jag vill inte tro att du ena dagen sitter och kramar och berättar för dina barn hur mycket du älskar dom och nästa är du borta på grund av en läkare.
Vi har mycket att tacka dig för. Som när du räddade en pojke från att dö genom att sända organisationer över hela världen för att hitta en lever då sjukhuset inte hittade någon.

VI ALLA ÄLSKAR OCH SAKNAR DEJ
VILA I FRID, MICHAEL














eftersom det är MJ´s årsdag i dag är det här inlägget helt tillägnat honom. modetipsen får vänta till i morgon. 

Än en gång: vila i frid Michael

Kram Amanda



Hemma

Hemma i helgen. Hörs i morgon

Kram
Amanda

Shopping i Göteborg

Idag har jag först tränat från 9-13, tog lite bilder på Stina och mig i pausen under träningen.

Har gått för första gången sen jag fick min scolios med hjälp av en ribbstol på hjul, 10 STEG! Våran tränare för i år är engelskspråkig ganska färsk från USA där hon jobbat som konduktor men kommer ursprunligen från Ungern. Efter träningen har jag och Fanny gått på stan. Vi gick in på Carlings och shoppade kläder. Det va en bra affär eftersom att de hade tänkt till och hade hiss ner till affären plus att personalen va väldigt trevlig också hade de ju snygga kläder.

Igår tog jag en fika med min kompis Skrattmåsen, ett smeknamn hon fått utav mej. Det va väldigt roligt eftersom att vi inte setts på ett år, när jag var här och tränade förra gången. Smeknamnet skrattmåsen har hon fått eftersom att hon ofta skrattar och är väldigt glad, vilket är mycket roligt eftersom jag är så själv.

Dagen innan det va jag, mamma, Stina, Fanny, Karin och Fannys mamma på Ullared. Jag älskar att gå på Ullared eftersom att det finns så mycket, det är billigt vilket gör att man kan shoppa mycket. Jag tog även lite bilder då.




Karin vrider till ansiktet

Jag och Stina på väg hem från Ullared

Dagens outfit har jag ingen bild på men jag förklarar
Svart kavaj från Gina Tricot
Svart-/ vitrandig tröja från Gina Tricot
Ljusblå jeansleggings från Cubus
Vita Converse

Dagens modetips; korta tröjor (typ magtröjor), fortfarande pastell färgerna, mycket jeans, blommigt och pricikgt

Det var allt för idag, nu ska jag gå och käka.
Kram Amanda

Jag vill också hälsa så mycket till Linda och Stefan och säga att jag är jätte glad för deras skull och att dom har fått en jätte söt liten flicka. Och jag önskar Linda, Stefan och Felicia all lycka, hoppas att jag snart får träffa Felicia saknar dig Linda, kram från mej till er alla tre.

Snabbt i Göteborg

Sorry att jag inte skrev nånting igår det har varit lite krångel med internet uppkopplingen här i Göteborg. Men jag har lite att göra idag så jag skriver mer imorgon. Då ska jag även berätta mer om min tripp till Ullared och fikan idag med Johanna, skrattmåsen även kallad. Också blir det lite modetips, dagens outfit och kanske en bild på Stina och mig i träningslokalen.

Ha det bra Kram Amanda

Krångel med youtube

Idaag tänkte jag faktiskt lägga upp videon ifrån stockholm men tror ni inte då att Youtube krånglar då. Joho då, det har bestämt sig för att krångla så tyvärr kan jag inte ge er någon video idag heller.

Imorgon ska jag åka till götebrog som betyder att jag tar med mig min nya dator och videon från stolckholm ligger på min gamla så det dröjer minst fem dagar innan dom kommer ut om jag inte hinner innan jag åker i morgon. Annars då,jag har gjort klart texten till MJ årsdag nu ska jag bara skriva rent den för just nu är det massvis med kludder. Stracks ska jag börja packa  inför i morgon.

Dagens outfit:



MJ jacka - HM
Randig tröja  - JC
Jeans leggings - Ginatricot

Modetips från monki
250 kr
250 kr

250 kr

25o kr

ha det bra kram Amanda

Taskigt väder

Idag är det tråkigt och grått väder, så jag har suttit mest framför datorn och tv:n. Jag vet att catwalks videorna har tagit ett tag men i morgon ska jag nog få fart på mig att lägga in dom. Har en ganska fullproppad dag annars, som de flesta vet så är ju MJ min idol så tanken är att jag ska skriva en dikt som jag kan ha brevid mig vid ljuste på hans årsdag som är om exakt en vecka.  Eftersom jag tycker om att skiva så passar det väldigt bra. I natt skulle  jag ha sovit hos Veronica men en utav hennes stackars små barn är sjuk. Krya på dig lilla vän !

I över morgon bär det av till move and walk, jag kommer att ha med mig min laptop dit så jag kommer att kunna uppdatera under tiden.

Dagens outfit har jag tyvärr ingen bild på men jag kan såklart ge en beskrivning.

Jeans skjorta - Ginatricot
Svart linne med peace tryck som är format i blommor - Ginatricot
Mörkblå jeans leggings- Ginatricot
Tjej klackskor - Din sko

Modetips från Nelly


349:-                                                           199:-

Kram Amanda

Lite depp

Orkar inte skriva någonting idag, känner mig lite nere så jag sattsar på imorgon istället..
Nu ska jag försöka piffa upp bloggen lite för att få någonting annat att tänka på!

Kram Amanda

Onsdag 16:55

Idag har Anette varit här, hon är förstås fortfarande här.
För övrigt så håller jag på och irriterar sönder mig på alla dessa jävla flugor i mitt rum, som surrar runt mitt huvud hela tiden.
Dagen har gått åt till att spela The Sims på min nya dator. Plus ett besök på smärtenheten för svidandet i min rygg.
Nu ska jag snart äta panpizza. Jätteintressant men jag har inget annat att skriva.

Dagens outfit:


Hatt, Carlings
Kavaj, Gina Tricot
T-shirt, Skivlagret
Shorts, Cubus
Sneakers, Myrorna

Förresten, videorna från catwalken ska jag lägga upp så fort jag kan. Problemet är att den här datorn är seg och gör som den vill. Och jag har inte installerat virusskydd på min nya. Så vi får se om den här sega datorn vill.

Modetips från Nelly.com


                249 kr                                        399 kr

Ha det jättebra!
Kram Amanda

Fiasko

Idag försökte jag videoblogga men det blev bara ett stort fiasko så jag skiter i det. Men det kanske blir bättre nu när jag fått min nya laptop som det är webcam på. Vi får se.



Idag är både Anette och Amanda här. Amanda är en tjej som också har en häst uppe i stallet, hon går brevid här nu.

Jag har inte gjort så värst mycket idag faktiskt, mest tv-tittande. Lite senare ska jag nog upp till stallet och pussa lite på Vittra. Sen ska jag inviga min nya dator så nu vet ni vart jag sitter hela kvällen.


Dagens outfit:
Jeansskjorta, Gina Tricot
Randig tröja, Gina Tricot
Strumpbyxor, Willys

Modetips:
Går inte idag för datorn är smått dum i huvudet. Men det blir bättre med laptopen.

Filmerna har jag inte orkat lägga upp på youtube än men när jag gjort det så kommer de in här också.
Kanske i nästa inlägg, vi får se.


Ha det bra.
kram Amanda

tillbaka igen

Att vara i Stockholm plus gå på catwalken var väldigt roligt. Vi får se om det blir igen. Här kommer lite bilder när jag har på mig bröllopsklänningen. Video klipp från visningen kommer i morgon.


 
Här är jag när jag precis har tagit på mig klänningen för första gången.


Här blir jag sminkad inför catwalken


jag sitter utanför för att vänta på att komma in i kyrkan. tyvärr blåste det lite så jag fick låna en jacka att ha runt axlarna för att inte frysa allt för mycket


jag och två andra snälla tjejer gör reklam för nåt smyckesmärke


här är jag, Ida och Anette (dock bara jag som syns på kortet) som festar lite kvällen innan. till alla småjejer som läser den här bloggen säger jag att man kanske inte ska dricka innan man är18 år egentligen. Anette blev ganska rolig efter ett tag. hon började prata om allt onödigt vetande som hon vet. till exempel att man bara andas med en näsborre i taget. och då med fyra timmars mellanrum.


vi drog en shopingrunda i Stockholm innan vi åkte hem. här sitter vi vid Sergels torg framför en stor vattenfontän.


dagens outfit


min nya hatt från Carlings, tröja från Stockholm BikBok, jeansshorts från Bik Bok

modetips från Monkey


180 kr



200 kr

ha det bra kram Amanda


Bilder från studenten

Efterson det är ganska många bilder som jag lska ägga upp så måste jag organisera det här lite grann,
så därför skriver jag 2 inlägg idag, börjar med studenten och släkten på mammas sida.




min kusin Jonna har just sprungit ut


släktens lilla söta baby. jag älskar barn!

det märks va? så söt!!!


Marlene mamma till underverket, Alex och Mathias stolta morbröder
 
Igen


och igen, hum undrar varför?

Mathias och Simon

ett skämt för min kusin Jonna som var rädd för kottar när hon var liten

jag och en baby, ovanligt,

Jonna skålar


här är mitt champange glas inte min största favorit

Simon och min andra kusin Kim sitter och pratar

Jonna mår gott och dricker cider i sin fina studentmössa och klänning

en väldigt charmerande bild på min moster Roce:)

Morbror Stefan ler framför kameran i en riktig närbild

Alex och Mathias sitter och käkar tillsammans med oss andra


pappa leker cirkus

pappa letar efter näshår

i nästa inlägg kommer några Stockholmsbilder, några catwalkbilder och självklart outfit bilder och modetips

Kram Amanda

hemma från Stockholm

Skriver bara jättekort i dag eftersom det varit en lång dag och en lång bilresa hem. Jag vet att ni har väntat på att se studentkort och sånt, men problemet var att i går hade jag inte min egen dator och alltså inte tillgång till korten. Men i morgon lovar jag att både visa studentkort, catwalk kort och filmer. Catwalken kommer också sändas på SVT. när vet jag inte än jag återkommer om det. Alla på Funkisbyrån var väldigt snälla hela tiden så jag önskar dom fortsatt trevlig sommar. Jag önskar även  modelerna på catwalken en fortsatt trevlig sommar. Alla modeller var väldigt snälla och mysiga. jag skriver mer i morgon, tills dess ha det bra. många kramar Amanda

Stockholm

Idag har det blivit mycket bilfärd som har varit rätt påfrestande för ryggen eftersom det hände
en liten olycka igår när jag vred till ryggen. Så nu har jag dubbel värk. Ooops!
Idag har jag testat klänningen som jag ska ha på catwalken imorgon.
Den är vit med svarta detaljer och blommor. Ni får se imorgon :)
Imorgon ska jag också försöka shoppa lite, nu när jag är i Stockholm.
Ovanligt att jag shoppar va? Eller inte! :)
De var iallafall jättesnälla på Funkisbyrån så jag tror det kommer gå jättebra imorgon.
Så tack till dem!
Jag tror det kommer lite publik från en avlägsen del av släkten. Det ska bli jättetrevligt och
jag hoppas att de kommer tycka om det.

Nu ska vi fortsätta svullandet med lite godis och chips.

just det, jag höll ju på att glömma dagens outfit!
Hatt, Carlings
Blå/grön rutig skjorta, Myrorna
Jeansleggings, Cubus
Vit t-shirt, Gina Tricot
Kilklackskor, Din Sko
Skrynklig fejkskinn jacka, Cubus

Här är lite bilder från idag
 
Jag på gatorna i Stockholm. Titta! Jag har till och med tagit av hatten för er.



Jag posar framför hotellet.



Ida och jag utanför hotellet.



Ida och jag posar tillsammans framför kameran. Visst är vi snygga?! :)



Dagens modetips är från Nelly.com
         
                         79 kr                                          399 kr



Ha det jättebra!
Kram Amanda

Nya inköp :)

Idag har jag varit på maxihuset för att hitta några snygga festskor till catwalken imorgon.
Som en slump så råkade det åka med en hatt också. Jag kan ju inte vara utan det när det är så inne med hatt just nu. Så den bara råkade åka med hem. :)
De är också dagens modetips eftersom jag har lite kort med tid.



Hög klack från Scorett 199 kr



Hatt från Carlings 99,50 kr (halva priset)


Anledningen till varför jag har så bråttom nu är att vi ska ha middag med företaget som ordnar med mina assistenter. Det är som en liten tradition.
Jag skulle ha lagt ut studentbilder från igår men det känns inte som jag hinner det så jag får ta det imorgon.

Dagens outfit
Jag har ingen bild, men beskriver
Min nyinköpta hatt från Carlings
Ljus jeansskorta från Gina Tricot
Svart lite längre svart linne från Gina Tricot
Tunna svarta strumpbyxor från Willys
Gråa sneakers från Din Sko

Ha det bra
Kram Amanda

student

Idag var det skolavslutning, nu har jag gått ut åttan! Klockan tre tar min kusin Jonna studenten så vi ska titta på hennes utspring, efteråt blir det fest. Innan det ska vi försöka hinna äta och gå ut med hundarna. Ida kommer klockan sex idag, hon ska sova över här i natt. Imorgon ska jag försöka hitta några fina skor och ljusa stumpbyxor som jag kan använda när jag går på catwalken. Jag har också fixat med hotell så vi slipper bo på gatan, skönt! dagens outfit.




Klänning, Gina Tricot, Jeansjacka, cubus, Leggings Willys, Skor Myrorna
mode nelly


499 kr
ha det bra kram Amanda

Fixad blogg

Idag har jag och Ida fixat bloggen, blev mycket mycket bättre om jag får säga det själv, fick dock ändra på en sak och det var att det stod rullstolsbuden istället för rullstolsbunden. Jag trodde att min Pappa och min ena farbror skulle komma förbi en sväng, men dom har visst försvunnit. Jag skulle ha bakat förut, men det är så svårt att hitta saker i huset nu efterssom vi haft fuktskader i köket som håller på att torka så det blev tyvärr inget bak, men jag är fortfarande sugen på chokladboll. Det oroar mig lite att vi inte fått tag på hotell till lördag ännu då vi ska upp till stockholm, kanske får sova på gatan istället, haha. Tänkte kolla det nu efter det här inlägget. 

Dagens Outfit:
 
Allt från GinaTricot :)

Accessoar tips från Nelly!

399:-


ed hardy keps 649:-


75:-

Hatt och Keps är väldig hett just nu, funderar på att samla ihop pengar till en hardy keps nu så snabbt som det bara kan gå.

Det var allt för idag, ha en fortsatt bra dag så hörs vi imorgon.
Många Kramar Amanda

Kort dag

Idag var det sista dagen i skolan vilket betyder att det nästan bara var att åka dit och åka hem igen eftersom man bara skulle rensa bänken, se på lite brännboll mellan eleverna och lärarna, äta lite och sen åka hem, så kunde det vara hela tiden tycker jag =)
Efter det har jag sett på Sune med Veronicas lilla söta dotter Lithea.
Jag har inte gjort så mycket mer efter det.
Men jag kan ju passa på att tacka alla som tittar in och läser min blogg, det är väldigt roligt så jag vill tacka för det!
På lördag bär det av till stockholm för att gå modell åt en sida som bara håller på med rullstolsburna modeller. Jag har blivit utvald att vara en av dom modellerna som går catwalken! Jag vet inte om ni tänker på det men det är nästan aldrig någon rullstolsburen person som är i reklamer eller något sånt sammanhang så därför tycker jag att den här sidan är väldigt bra för då visas även att man inte behöver ha fungerande ben eller vad det nu än är för att kunna vara en bra modell eller för att kunna synas. funkisbyran.se

Dagens outfit:


Jeansskjorta från Gina tricot
T-shirt från Monki
Jeansleggins från Gina tricot
Sneakers från Din sko

Och så lite badmode från Nelly


                       288 kr                                     699 kr                                               

       349 kr                                                        288 kr     
ha det bra kram Amanda

smultronstället

I dag var hela klassen på Smultronstället vilket var väldigt smidigt för mej eftersom jag bor bara några kvarter bort. så det räcker med en liten promenad så var jag där. Allihopa inlusive jag själv gick in på deras servering. för deras stora glassars skull. tyvärr kommer jag inte ihåg vad den hette men jag köpte en med polkaströssel, grädde, polkaglasskulor, mjukglass och polkagodis
nu ska jag berätta något som aldrig har hänt förut. vi satt utanför för att vänta på några eftersläntare som det alltid blir vid sådanahär  tillfällen. då det kom fram en tjej och undrade om jag hette amanda. jag sade förvånat jaa. amandahellbergsmode? sa hon. jag svarade återigen, jaaa, kan jag få ta kort med dig? sa hon. ja visst självklart sa jag. så vi gick iväg för att ta kort med hennes kamera. jag hoppas att kortet blev bra och att hon blev nöjd och att hon får en fortsatt trevlig kväll. det är väldigt roligt när något sånmt här händer. för att man vet att det man gör är uppskatat.
jag var även i stallet i dag. det gick bra. jag tog även några bilder. här kommer en av dom.




dagens outfit

fejkskinnjacka från Cubus, tröja från Bik Bok, leggings från Cubus och skor converse

modetips från Monkeys


Tröja 350:-

Tröja 175:- (rea)










ha det bra
kram  Amanda

Hhhhhhhhhhhhhhh! Hot dog

Idag är det riktigt varmt. Jag ska nog lägga mig ute ett tag för jag håller på att dö av värmeslag här inne. En riktig hot dog! hihihi. Igår kom jag hem sent så jag brydde mig inte om att skriva då för jag tror inte att någon kollar på datorn så sent. Fast jag kan ju ha fel. Vi var nämligen hos Fanny och Annelie på deras kolonilott. Tog lite bilder under kvällen. Tyvärr är inte jag med på några bilder eftersom jag agerade papparazzi.

fanny



stina citat "Ta inte kort när jag äter!"


Anette


Min bror Simon citat "Stör inte, jag sover!"

gårdagens outfit




Klänning från Nelly.com
Leggins från Willys 
Converse

Dagens outfit har jag inte tagit kort på för jag tappade ketchup på shortsen.
Men det är trasiga shorts från Cubus och puffärmströja med blommor från Bikbok.

Jag vill tacka Annelie och Fanny för igår. För god mat och en trevlig kväll.

mode nelly



599 kr                                                             449 kr

kram amanda

Varm dag

Idag är det varmt så funderar på att ta två madrasser och täcke för att kunna ligga ute, madrasserna och täcket behöver jag ju för ryggen, tror inte det är så bra att ligga direkt på backen. Idag är Ida här och det ska även ökas på under dagen för att Anette kommer och ska gå brevid, vi får se vad jag ska göra ute kanske lägga mig och lyssna på lite musik som man kan höra genom fönstret och självklart ligga och prata som jag alltid gör, solen kommer slockna innan jag slutar prata :) Vad jag ska göra senare idag vet jag inte riktigt ännu, vi får se, men nu dagens outfit:




Klänning med blommor från Lindex
Gladiator sandaler från DinSko

Modetips! från Monki.


300:-


150:-


tyvärr konstigt nog stod det inget pris på den här tröjan på monkis hemsida,
om man är intresserad av den här tröjjan får man väl helt enkelt åka till monki :)

Det var det, ha en riktigt trevlig sommar dag och ät mycket glass!
Kram Amanda

Ice age

Just nu så tittar jag på ice age, vi kan nästan varenda replik men annars är det bra :)
känns inte som jag har så myckat annat att göra än att se på film efterssom det inte går att spela spel på den här datorn, det är bara internet som funkar och det använder jag ju redan så mycket. Imorgon ska jag upp till stallet igen, det går nog säkert bra, anette som går brevid kommer imorgon också, det ska bli trevligt! Move and walk kommer närmare för varje dag som går nu, det ska bli skönt att komma dit och bli lite starkare i benen igen, sen ska det bli roligt att träffa lite andra galna rullstolsburna tjejer och killar. Under veckorna i Göteborg har vi tänkt att åka till Ullared (för 44 gången i rad) sen självklart Liseberg.

Idag hann jag inte ta nått kort på min outfit, men jag har på mig:
Tunika/klänning med lite urringning från Cubus
Cykelbyxor svarta från JC
Gladiator sandlar från DinSko

Modetips!
Får bli antingen ikväll eller så får jag bjuda på extra mycket imorgon.

Ha det bra, nu ska jag se vidare på Ice Age!
Kram Amanda

Maxi

Mode nelly


699 kr


                                        179 kr   

i dag har det varit rörigt. men i dag har jag i alla fall varit på maxi med veronica. var även hos henne en stund på kvällen på grund av att jag inte har någon assistent. snällt av dom att ta emot mig. I morgon hoppas jag att Ida är frisk, hon har haft mycket otur på sista tiden tycker jag.  Hoppas att hon frisknar tilll och börjar må bättre. eftersom vi har fuktskador i huset är det en fläkt som är på dygnet runt. det gör det svårt att somna. i alla fall för min del. hoppas att dom kan stänga av den snart.

dagens outfit

jeansskjorta från gina tricot, korta jeansshorts från Bikbok, t-shirt från skivlagret, blommiga sneakers från Myrorna.

Ha det bra. kram Amanda

Jobbig dag

Det har varit en väldigt jobbig dag i dag. så jag vet inte hur mycket jag orkar skriva. men jag lovar att skriva mer i morgon och jag är ledsen att jag inte skriver så mycket i dag. men jag hoppas att ni kommer ha en fortsatt trevlig kväll. så är jag tillbaka i morgon.

Kram Amanda

RSS 2.0