Habilitering i dag!

Dagen började med skola och genrep på teatern inför morgondagens premiär. efter det åkte jag direkt till habiliteringen där jag träffade en sjukgymnast. Det gick bra jag fick testa en ny träningsmaskin som gör att benen får bättre blogcirkulation. Maskinen hade som cykelpedaler på varje sida som man fick jóbba med benen för att få runt, den har lite självgående kraft efter som den även kan användas av dom med mkt spastiskitet- Man fick inte ta i för kung och fosterland för då trodde maskinen att man blev spastisk (vilket jag inte är) så den gyllene medelvägen var bäst!

Efter det fick jag fylla i ett sorts formulär som man gör vart tredje år när man har en cp-skada. Där ställs frågor om allt möjlligt om tex hur man mår och sånt.

Nu har jag äntligen lyckats hitta ett sätt att lyckas vända mina filmklipp från modevisningen där finns både mode för killar tjejer och hår.  Så titta och njut. ´Har lagt in lite snygga övergångar mellan klippen så ni ser när man byter designer.





Nu till dagens outfit





Skjorta är second hand från Myrorna
Eget disignat Michael Jackson linne, samma som i förrgår
Lackleggings från Gina
(fel skor upps!) Hade planerat converse men det blev mina vanliga svarta m kilklack från Din Sko så kan det gå! haha


Ha det bra

kram Amanda

Twilight maraton + fontän

Idag har det varit en riktigt flamsig dag, precis som gårdagen. Jag bara skrattar och skrattar tills jag får kramp vilket inte är riktigt lika kul men skit i det. Igår gick ju det omtalade Twilight maratonet av stapeln hos min assistent och flamskompis Stina. Jag tog några charmerande bilder under kvällens gång. Här kommer dom:

Här är Stina som leker fotomodel framför kameran, visst är hon snygg?? :)


Fanny och Karin (Stinas syster och Fannys ass.) visar sig framför kameran synd bara att Karin inte är så bra på att posa. Eller vem vet det kanske blir morgondagens modepose :)


Stina och jag visar hur man verkligen ska posa, eller inte :)  Synd bara att jag en liten stund innan det här kortet på grund av min sockerkick lekte fontän. Med det menas att när Stina och vi andra satt och prata om människosläktet och apor och Stina fick ur sig det inte alls så roliga ordet "babianflock" tyckte då jag att det va mycket roligt. Jag lutade då bak huvudet vilket resulterade i en stråle av läsk rakt upp i luften, likt en fontän. Det rann även läsk ner ifrån näsan och allt kom så småningom ner på min tröja som tidigare va blå men nu hade den bruna fläckar lite varstans.

Vi hade mycket roligt under kvällen, inte så konstigt att vi fick sockerkickar allihop med tanke på  allt det godis vi åt och all den läsk vi drack. Vi tog filmerna i ordning det blev sammanlagt fyra timmar underbar film och det är så roligt att umgås med det här gänget, hoppas vi gör om det snart :) Gårdagens outfit bilder:



Kavaj från Gina Tricot
T-shirt Cubus
Kjol JC
Leggings H&M
Converse skor

Nu över till dagens outfit:

Hela outfiten från Gina Tricot, bra reklam :)

Videoklippen från modevisningen har jag inte lyckats vända på än men lägger ut dem så fort jag listat ut det. Dagens modetips både för killar och tjejer, jag börjar med tjej modet.

Jeanskläning, Acne 799:-         Vit Skjorta Cheap Monday 449:-

Till killar har jag valt att göra min egna outfit som jag tycker skulle vara väldigt snygg på en kille:
 
amplified vintage 200 kr       Pour 350 kr


acne 899 kr                  kuyichi 1395 kr

båda T-shirtarna skulle vara snyggt till den här jeansskjortan och dom här jeansen tycker jag.

det blev ett långt inlägg i dag. men det var allt. ha det bra!

kram Amanda

Sent

Kom hem sent idag skriver i morgon
kram Amanda


Modevisning

I dag har jag ju varit på modemässa. Det var bra men filmerna jag filmade råkade bli upp och ner, jag vet inte hur man vänder dom. Så om det är någon som vet det får ni gärna skriva och berätta, då skulle jag bli väldigt tacksam. Därför får jag lägga upp dom i morgon för jag vill först  ta reda på hur man vänder dom. Det var både kill- tjej -och hårmode. Som jag sagt förut så var det mycket jeans kavajer och glada färger även för killar.
Hårmode är mycket stora rosertter, lockigt, flätor och även kort med lite lockiga tendenser och kort i allmänhet.

Sen när jag kom hem har jag tittat på film och vilat ryggen.

Innan modevisningen började var Simon och Thomas från TV programmet: Sverigens fulaste hem, där dom föreläste om inredning. även det filmade jag. Det får jag också försökt att lägga upp i morgon.


Dagens outfit




oversice kavaj från Cubus, långt linne från HM med hemmagjort tryck, korta jeansshorts från Cubus, leggings från HM, skor Converse


En kompis var också med på modevisningen, Fanny. jag har skrivit om henne tidigare hon sitter också i rullstol. hon tyckte också att det var en bra modevisning. i morgon ska hon och jag och två av våra assistenter ha Twilight maraton först ettan och sen tvåan. Vi använder mina blueray filmer så att det blir bättre bild. självklart ska vi äta godis och taco då. det blir roligt.

Ha en fortsatt bra kväll och en fortsatt bra morgondag tills jag skriver igen. för jag skriver nog på kvällen i morgon.

Kram Amanda

Bad idag

I dag har jag badat igen det gick bra fast nu är jag trött i ryggern och har ont i huvudet. vilket inte är så konstigt när det är 35 grader i vattnet. Så efter att jag skrivit det här inlägget och gjort det jag ska har jag tänkt att jag ska gå och vila och se någon bra film. Senare i kväll ska jag se på Lets dance, äta godis och chips och dricka läsk. 

 I morgon ska jag gå på en modemässa på Stadium arena i Norrköping. Det ska bli kul. kommer ta några bilder och berätta om den i morgon. Jag läste en modetidning i dag  och såg vårens hetaste trender. Jättekorta jeansshorts gärna med leggings eller någonting under. Kanske machat med djurmönstarad tröja. Jeans i största allmänhet blir det mycket av. Nitskärpen får vi lägga in i skåpen och vänta tills nästa gång det blir modernt igen. Färgglada färger pastell och blått men även grönt till exempel. Långa och korta klänningar höga kilklackar är en del av de trender som är hetast inför våren. 
 
dagens outfit





jeansleggings från Cubus, Michael Jacksson inspirerad jacka från HM, vit T-shirt från Cubus, kilklackskor från Din sko.

Det var allt för i dag. Ha det så bra

Många kramar Amanda


Torsdag idag...snart helg!

Idag har jag inte hunnit gjort så mkt då klockan bara är 12.
Hoppade skolan idag lite krasslig. har mest sett på film, tagit lite outfit blider och softat helt enkelt. Kan ni gissa vad jag såg? Det börjar på New och slutar på Moon hahaha jag är beroende av den! Vilket ni kanske räknat ut vid det här laget! nu längtar jag ihjäl mig efter trean. Hört ett rykte om att 4:an ska bli 2 filmer bara bonus, antar att det är för att det är så mkt viktig fakta i 4.an så det blir för kort med en 2timmars film. Det är i alla fall vad jag tror! Har ni hört samma rykte? Måste forska vidare i detta superviktiga ämne!

Dagens outfit





Som ni ser har jag inte några skor med på bilden, men jag hoppade över skor idag. Har ont i en tå så fick inte på mig skorna haha

kort jeans jacka  från Gina Tricot
svart topp oxå från Gina
och jeans leggings från Cubus


Här kommer lite modetips från Bik Bok


             299kr                                             149kr                                        

                   129kr                                                   249kr


                      499:-


Nu ska jag äta lite korv om någon är intresserad av det! sen ska jag vila lite och sen försöka träna lite

Ha det bra

Kram Amanda

Elrullstolen är här

I dag kom dom med elrullstolen vilket passar rätt bra eftersom det har blivit ganska snöfritt på vägarna. Jag tycker den är lite vinglig på vissa ställen. det känns som om den ska ramla men det är nog bara en vanesak. Har sett på twillight som vanligt de senaste dagarna. efter det här inlägget, kanske inte direkt efter ska jag bada. Sen ska jag se om det är något bra på TV i kväll.

Dagens outfitbilder är lite speciella eftersom jag är utomhus pch sitter i elrullstolen. men här kommer dom





fejkskinnjacka från Cubus, linne från Ginatricot, håliga jeansshorts från Cubus, leggings från HM, skor converse.


Jag tycker redan att det går ganska bra att köra elrullstolen, rett enkelt faktiskt. På varje elrullstol finns en joystick som man styr med dit man ska. vilket jag tycker att jag klarade ganska bra. och det var ju skönt så jag inte blir någon fara för allmänheten.

dagens modetips från nelly:


595 kr

399 kr                                                699 kr


749 kr




Jag önskar er en fortsatt trevlig kväll så hörs vi i morgon.

Många kramar Amanda

New Moon igen!

Idag har jag köpt New moon på dvd det betyder att jag just har avslutat ännu 2h vampyrer, alltså har jag sett den 4gånger 4dagar haha jag får inte nog av den kalla mig galen om ni vill, om det är det jag är så är det OK!
Även kollat igenom extra materialet idag, bortklipta scener och sånt! Det var bara en scen som jag tyckte kunde fått vara kvar dom andra hade inte spelat så stor roll!

just nu sitter jag och vräker i mig strössel med vaniljglass jag ÄLSKAR strössel.
Typiskt mig så rååååkade jag tappa lite glass på golvet, upps! Dom flesta tycker att jag är tokig men snäll undra varför?

Men nu till dagens outfit!







Michael Jackson t-shirt från Skivlagret
jeans skjorta från Gina Tricot
jeansLeggins från gina Tricot
vita converse skor


Idag vill jag visa lite av mina persoliga favoriter när det gäller skor. Jag är lite converse freak!!
Dessa hittade jag på Brandos.se

     

Läder Converse 1099:-

     

Vanliga Converse i olika ursnygga färger 699:-



Stillet klacksskor 849:-

 

svarta stövlar 549:-

Som ni märker gillar jag mkt converse men dom funkar till nästan allt och är riktigt snyggt.

Min pappa var just här, och beklagade sig över att jag så snabbt hade fått New Moon på dvd oxå, men jag har faktiskt betalt den med mina egna pengar.

Det var alles för idag
ha en trevlig fortsatt kväll så hors vi i morgon

Kram Amnada

Många klädtips

Idag har jag vilat ryggen mycket eftersom det är en dålig dag idag. Men under tiden har jag passat på att slå in paket åt Veronika's flicka Lithea som fyllde fyra år för ett par dagar sen. Många grattis till henne!! Tyvärr kan jag inte skriva vad det är eftersom att det ska vara en hemlighet och jag vill inte riskera att hon får reda på det. Efter jag har skrivit det här inlägget har jag planerat att baka efter det ska jag lägga mig i sängen igen, är ju roligt att göra något upprätt.

Dagens outfit






Shorts från Cubus
Tröja från Gina tricot
Leggings från Lindex
Converse skor

Nu ska jag äta semla som farmor gav oss, tack älskade farmor! Vi struntar nog i att baka... Men först lite eller ganska mycket modetips från Nelly:


Jeanjacka Levi's 1295:-                           T-shirt 549:-


Jacka 995:-                                              T-shirt 99:-


Tröja 349:-                                              Tröja 549:-


Tröja 999:-                                              Linne 129:-


Jeansjacka Acne 1495:-

Mycket fina kläder idag sv¨årt att välja, skulle gärna vilja ha allt om jag fick. Ha det bra allihop.

Kram Amanda

Helg i Östra Ryd

Nu är jag hemma igen från pappa. Har sett New moon tre gånger den här helgen. Jättebra! Som jag skrev igår så kommer lite bilder på mitt nytapetserade rum. Själklart ska ni få en glimt av den gamla fula tapeten också :)

 Det ni ser längst ner är en liten strimma av den gamla tapeten.

 Här är dom nya tapeterna. En stor förbättring eller hur :)?

 Det blev nya lister också. Fint.

 Gammal och ny list.

Eftersom jag inte kunde lägga ut gårdagens outfitbilder igår så kommer dom nu. Infon om kläderna skrev jag i förra inlägget.

  

Dagens outfit:
 Slacky knut :)



Jeans från Monki, skjorta från Gina Tricot, tshirt från Gina tricot, converse skor. 

Såg på tv att det var modernt med jeans nu. Alltså både jeans byxor, jeanskjortor och jeansjackor. Om man ska ha det ihop så ska det vara tex mörka byxor + ljus skjorta eller tvärt om. Såg också att det ska vara mycket lappat nu på byxorna. Men det funkar med slitet och hålit också.  

Ha det bra kram Amanda


NEW MOOOOON!!!

äntligen idag kom New Moon ut på DVD jag fick den ju på blue ray eftersom jag är hos pappa.
Jättebra film problemet var att när pappa skulle sätta på den funkade den inte det stog "No Signal" på tv:n. Paniken infan sig!!! Min kära pappa har ett lite hetsigt humör och ju längre tiden gick ju mer förbannad blev han som vanligt. Förbannade j**la apparat, det ska ju fungera vad f'n!! Som tur vad för pappas hjärta hoppade det igång sen, det är alltid lika underhållande att titta på.
Det brukar oftast sluta med - och vad f'n skrattar du åt!! Min pappa är underbar! Det är bättre än att gå påå bio..

Filmen  var som på bio super duper mega bra!! Kommer se den många gånger i helgen, planerar redan ett varv till i kväll. Just nu sitter Linda (som varit hos mig som assistent läääänge) och suckar, hon brukar säga att jag är charmigt knäpp, det stämmer nog men jag gillar att vara knäpp haha

Men nu till dagens outfit bilderna ät tagna men ville inte lägga upp sig på bloggen tyvärr men det jag har på mig är
en röd/vit randig tröja med halvlång ärm från Gina Tricot
håliga jeansleggins från Vera Moda
mina kilklacksskor från Din Sko

ska försöka med bilderna i morgon igen så får vi se om datan är lite mer sammarbetsvillig då! Hoppas det!
Min pappa har även tapetserat om i mitt rum ska försöka ta lite bilder på det då oxå :) Dom blommiga tapeterna är nog ett minne blott har bara tjatat på pappa i typ 5år att han ska göra om och nu äntligen är blommorna väck!
Skönt kommer sova mkt bättre nu.

Vad gäller modetips har jag inte hunnit hämta hem några bilder.
Skriver istället vad som står på min privata önskelista, jag vill ju gärna ha alla kläder jag lägger ut men närmast på min inköpslista står:
*En pastellfärgad längre tröja som funkar till leggins
*Något snyggt halsband, har inte så många sånna
*Kanske lite coola ringar
*En jeansjacka, har en men man kan aldrig ha för många jeansjackor

Fyller ju 15år om 2v *blink blink* till släkt och vänner :)

Det var allt för idag, nu ska jag gå tillbaka till Twilight soffan

Ha det gott

KRAAAAM Amanda



Rolig dag!

Idag har hänt galna saker dels har inte ljudtekniken varit på våran sida idag på teatern konstiga ljud hördes från ljudbåset utan att någon ens tryckte på några knappar, mitt i replikerna. Micken funkade inte heller så bra under sångnumren. Det var knappt så man hörde något i micken fast det var full volym på.

Strax innan jag skulle gå hem började Veronica en av mina assistenter att prata med utländs brytning helt utan anledning - du va ska jag oppna dorren va osv länge höll hon på oxå,  tom när hon följde mig ut till bilen. -Regnar det på du va? jag fick be henne prata lite tystare eftersom jag tyckte hon inte behövde prata så, då det gick folk på gatan hahahaha Hon är sjukt rolig och får dom mest konstiga ideer ibland!! Kanske har hon någon utländs gen som jag inte vet om haha.... det verkade så idag i alla fall!

Sedan har denna fredag sett ut som en vanlig fredag, det innebär bad i varmbassängen. Det gick väldigt bra idag gick runt i basängen ungefär som förra gången helt själv! Sen stretchade jag lite men nu har klumpiga jag lyckats sträcka en muskel vi ett av mina vänstra revben typiskt mig!!

Just nu vilar jag ryggen i sängen, väntar på Let's Dance. Blir lite traditionell fredagstacco i samband med det!

Dagens outfit









Kläderna kommer från

Michael Jackson inspererad kavaj från H&M
Lång svart linne från Gina Tricot
Lackleggings från dito
Kilklackssko från Din Sko

Dagens modetips kommer från Monkiworld.com


svart klänning  250kr

randig tröja med knappar i ryggen 180kr

Jeans shorts  350kr
 
       Kofta 400kr
 
grå längre stickad kofta 300kr


 lång tröja 180kr         


Imorgon är det THE BIG DAY!! New Moon kommer på DVD. Tur som jag har ska jag få den i 2 uppsättningar, på DVD av min mamma och på Blueray av pappa  eftersom dom är skilda och pappa har Blue Ray. Ska nog till honom i morgon och kolla på den!! Det blir mysigt att umgås lite med farsgubben eftersom jag bor mest med min mamma sen 9år tillbaka. Försöker vara hos pappa varannan helg om hans jobb inte krockar.

ha en fortsatt trevlig dag, ät mkt godis och chips så ses vi i morgon

Kram Amnada                                                        

Habilitering

Ursäkta att jag skriver så sent i dag. Men jag har inte haft tid för att jag har varit på habiliteringen hela eftermiddagen. Habiliteringen är något som man besöker ganska ofta när man sitter i rullstol. Det är inte mitt favoritställe på jorden, men det går bra ändå. Där var jag ungefär tre timmar. det är dom och hjälpmedelscentrum som ser till att hjälpmedlen funkar. Efter det har jag sett ganska mycket på TV. I dag är det lite program som jag vill se.

Dagens outfit





jeansskjorta från Ginatricot, håliga jeansshorts från Cubus, leggings från HM, svart T-shirt från Cubus skor converse.
Dom som tar mina outfitsbilder är oftast mina assistenter. En eloge till dom!


Här är dagens modetips


545 kr


1045 kr


695 kr


                                      239 kr  


Det var allt. Ha en fortsatt bra kväll så ses vi i morgon, tidigare förhoppningsvis.

Kram Amanda  

                                        

Ide torka

Idag har varit en dag snarlik alla andra den senaste tiden, teater teater och mer teater. Mina scenkläder är de fulaste jag någonsin sett, en snorgrön jacka med påsydda blommor och långa remsor klipta i armarna. Man ser ut som en j**a fågel. Jag behöver bara flaxa lite med armarna så lyfter jag ut genom taket. 
Men jag gillar ju att spela teater så det kompenserar lite grann men hoppas verkligen ingen tar några kort på mig, för då måste jag byta identitet och flytta till Alaska. 

Men nu till dagens outfit, kanske har jag något snorgrönt med blommor på *blink blink* eller INTE!!!







Kavaj från Cubus
Jeansleggings från Gina Tricot
Paljettlinne från Lindex 
Kilklackssko från Din Sko



Jag satt och kollade på lite skumma världsrekord och hittade det här snusket.
Vem vill ha sånna här naglar!!! Inte jag!!!



Fy satan vad jag mår illa av den här bilden jag ryser bara jag tänker på det...
Förstå vad smuts det måste bli och hur i hela världen torkar man sig på muggen hahaha
Kolla fingrarna dom ser helt deformerade ut.. men men alla väljer vi våra sätt att leva inget fel med det bara att jag skulle aldrig aldrig ALDRIG ha sånna naglar!!! Punkt slut!


Lite modetips

Hittade detta på MODEZIN.COM



Långt linne med tryck 595:-



Ett annat linne för 495:-




Topp fanns i massa färger 79:-



Tunika 549kr men i danska Vet inte vad det blir i svenska riktigt!

Har haft lite svårt att scrolla ner för då måste jag gå förbi dom där vidriga naglarna som jag inte tycker om!
Jag fick scrolla medan jag tittade bort..

Det var dagens blogg

Kram Amnada


Tja tja...

Idag har det varit teater som vanligt. Lite "gloende" på The King of Pop såklart :)
Nu sitter jag och lyssnar på Mando Diao, en av deras lite lugnare låtar eftersom att min assistent Tessan för dagen får ont i huvudet annars. Hon skyller på att hon är för gammal... Det enda hon vill lyssna på om och om igen om hon får bestämma är Anna Bergendahl- Vinnaren av Svenska melodifestivalen 2010.
Den låten är väl ok, iaf dom första gångerna man lyssnar på den men efter 77 ggr om och om igen så är den faktiskt väldigt tröttsam! Jag har försökt förklara det för Tessan men det verkar inte gå in riktigt...
När vi väl stängt av låten så går hon och nynnar på den istället.
Ja jag fattar nu: This is my Life na na na na na...

Jag å andra sidan går och nynnar på Michael Jackson ständigt, vilket är precis samma sak egentligen, så vi kan ju gå här och nynna på olika låtar... ;)


Här kommer dagens outfit, dock utan skor för dom glömde jag visst ta på mig hahaha:







T-Shirt: Indiska
Glansig jacka: Gina tricot
Jeans-leggings: Cubus

Skorna jag hade till outfiten tidigare, vilka jag glömde ta på mig igen när jag skulle fota
kommer från Skopunkten och är ett par Ljusgrå Converse-liknande skor.

Dagens modetips kommer från Bubbleroom.se:

 249 kr

 299 kr

 599 kr

 349 kr


Som ni märkte så var tipsen mest på klänningar idag, jag är inte den som bär klänning i vanliga fall, men om det är coola snygga modeller så bär jag dom gärna. Och ett ensamt litet linne blev det också ;)


Ha en fortsatt trevlig tisdagkväll kram Amanda

Eclipse

Till min stora glädje upptäckte jag att trailern till Eclipse kom ut för ett par dagar sen, jag trodde den skulle komma först när den andra filmen kom ut på dvd. Världens bästa!! Här kommer den

Längtar jätte mycket till den 30 juni när den kommerpå bio, gissa vem som ska se den då... ME :) Som ni märkt gillar jag Twilight serien jätte mycket, andra filmer och böcker jag gillar är bla Sagan om ringen, Pirates of the Carribean och Titanic. Jag har ett intresse för film. Jag inte gjort så mycket annars idag, vi jobbar med en teater i skolan just nu. Det blev lite slitigt för ryggen men det är ju roligt med teater. Nu till dagens outfit



Kavaj från Gina Tricot
Linne från Zarah
Jeanshorts från Cubus
Strumpbyxor från H&M?
Stövlar från Din Sko

Hittade lite kläder på Junkyard som jag tänkte tipsa om

Gula Converse, snygga till sommarbruna ben 699:-


Jeansshorts snygga till ett par Converse och ett snyggt linne till sommaren 899:-


T-shirt som skulle vara snygg till shortsen 399:-


En till T-shirt som också den skulle passa till shortsen 499:-

Om två veckor är det min 15-års dag, jag kan slå vad om att det kommer vara snö kvar då. Vem som jobbar på min födelsedag är jag inte helt säker på, skulle varit hos min ass Veronica men eftersom jag fyller år har vi skjutit på det en vecka. Det va allt hoppas ni får en bra kväll så ses vi imorgon.

Kramar Amanda






Sunday

Idag har jag haft en riktig softardag! Såg nyss på en av mina favoritkomedier: Ace Ventura den galopperande detektiven. Här kommer en av mina favoritscener från filmen: 


:

Den är riktigt rolig, jag garvar ihjäl mig varenda gång! Så mycket mera har jag inte gjort idag.



Här kommer outfit of today:




Skjorta: Gina Tricot
Jeans legging: Gina Tricot
Nitskärp: Nelly
Skor: DinSko


Här kommer lite klädtips från Nelly som jag älskar vilket ni nog har förstått vid det här laget ;)



549 kr                                              179 kr

    


249 ke                                                      949 kr
                 

3D igen...

Tja idag har jag varit på bio: Alice i Underlandet igen....
Fanny en kompis ville så gärna se den och inte mig emot ;) Den var faktiskt precis lika bra som första gången! Men nu ska jag nog inte se den på bio fler gånger iaf, haha.

Jag har inte kunnat skriva nåt på bloggen tidigare idag eftersom att datorn bara la av och dog helt plötsligt, men efter en timme så hoppade den igång igen. Hur det gick till vet jag inte??? Många tekniska grejer som har strulat för mig idag, tex så fick jag inte igång cd-spelaren, när min assistent skulle starta bilen så gick det inte ens att vrida om nyckeln.... Konstig dag helt enkelt!!

Dagens outfit när jag skulle iväg på bio blev den här gamla godingen, den har ni redan sett en gång men den passar bra till speciella tillställningar:




Klänning: Nelly
Leggings: Lindex
Skor: Din Sko


Modet i vår och sommar kommer att bli mycket i jeans! Gärna kombinera olika slags tvättar på jeansen. Något som också kommer att bli hett är mjuka pastellfärger! Underkläder, tex en spets bh under en schysst kavaj kommer att bli riktigt inne, vet inte om jag kommer att haka på den trenden dock, känns ganska skumt att springa runt i bara underkläder hahaha ;)

tHAT´S IT FOR TODAY kramar Amanda

Jag vill ha fredagsmys!!! La la la

Idag har min assistent Tessan gått och sjungit på den låten i stort sett hela lååånga dagen! När hon skulle hämta mig på skolan så hörde jag (och alla andra i skolan) henne på långa vägar, JAG VILL HA FREDAGSMYYYYYS!!!
 Utanför badet satte hon igång igen: SNART ÄR DET FREDAGSMYYYS!!! När jag var nere i poolen hördes åter ett muntert kvittrande, så högt att alla i poolen tittade upp och där sitter hon och ler och ser nöjd ut med sitt uppträdande... Vad ska man göra annat än att skratta åt galenskapen, hon är ju bara för härlig och jag tycker väldigt mycket om henne!! :)

Jag upptäckte ett nytt sätt att bli mer självständig idag, jag lyckades vandra omkring i poolen utan något stöd av tränare eller assistent. Jag använde mig utav flytande vikter som jag höll i vardera hand, en väst som är flytande och tunga vikter på benen. Det gjorde mig väldigt glad för att ju mindra hjälp desto bättre, det ger mig på sikt ett friare liv.

Här kommer en bild på dagens Outfit:



Kavaj: BikBok
Svarta leggings: H&M
Tunika: Gina Tricot
Skor (dom med spännen): Din Sko

När jag var på stan sist så upptäckte jag att Monki hade fått in många väldigt snygga, trendiga plagg så det får bli dagens tips till er att ni ska gå in dit och kolla nån dag så kommer ni säkert att finna något. Hade jag obegränsat med pengar så hade jag nog köpt upp hela stället!! :)

Ha en mysig fredag! Kram Amanda!


Torsdag igen

Dagens oufit


kavaj från ginatricot, T-shirt HM, jeansleggings från ginatricot, skor converse

jag tänkte berätta lite om mej själv.

Mitt intresse för mode grundar sig i att jag var osäker på grund av att jag sitter i rullstol och ville därför hitta ett sätt att bli mer självsäker. Folk tittar mycket när man sitter i rullstol. En del är till och med rädda eftersom att dom inte vet riktigt hur man ska vara mot en person som sitter i rullstol. Men grejen är att personligheten sitter inte i rullstolen. Jag är precis som alla andra 15 åringar, hästintresse, killintresse, gillar musik och så där.
Vad beträffar mitt handikapp kan ni som vill läsa mer om det i inlägget: Tack alla läsare

Dagens modetips
från Ellos

129 kr

149 kr



från Halens


349 kr

99 kr



kram Amanda

FysETT

Har varit och tittat på ett gym som är anpassat för handikappade där jag ska börja träna senare, när ryggen är bättre. Det var bra där, det fanns många smidiga och användbara maskiner. Om man på något sätt är handikappad så är det ett bra ställe att träna på om man vill det. Det är även för dom som inte är handikappade.



Efter det så var jag och åt pizza med 3 av 5 assistenter :) En ovanlig situation, men trevligt :)

Dagens outfit:
Vet att jag haft dessa kläder innan, men man kan ju inte använda sina kläder bara 1 gång :)



Stickad tunika från Nelly.com, glansleggings från Gina Tricot, skor från Din Sko, svart långt linne från Gekås.

Idag är mina modetips från en salig blandning affärer :)

Från www.sister.se :

399kr   699kr

599kr    799kr

Från www.provrummet.se :

  249kr    179kr

Från www.bonprix.se :

 Tubtopp 49kr (rea)  199kr

329kr

Det var många modetips idag, men dom är ju snygga :)

Ta hand om er, kram Amanda

                                           

Tisdag igen..

Rätt lugn dag idag! I skolan håller vi på med ett teater projekt. Klassen ska spela Trollkarlen från Oz. dagen ägnades åt kulissmålning fick färg på hela armarna. Men rätt roligt projekt!

`För övrigt hoppas jag att min nya elrullstol kommer snart så jag kan börja mitt nya lite mer självständiga liv som jag så länge längtat efter. Nu börjar ju snön sakta sakta försvinna så då kan jag ju snart ge mig ut och köra!

Dagens Outfit!






Slitna jeans leggings    VERA MODA
svart kofta                  JC
Vit top                        H&M
scarf                          LINDEX
skor                           DIN SKO


Dagens modetips:

Idag tänkte jag lägga ut lite mode för barn men börjar med vuxenmodet.
Allt kommer från Nelly.com

  
Träningsjacka 799:-                     jeans jacka 359:-

  
stickad tröja 299:-                       munkjacka med fejkpäls 895:-


Nu till lite barnmode

 
Djurmönstrad cardigan 199:-       matchande mini-leggins 99:-

  
Pyjamas 69:-                               Skjorta 245:-

Visst är dom bedårande skulle vilja adoptera dom alla.


Det var nog allt för denna tisdag

Kram Amanda

Två veckor till new moon!

Längtar sjukt, sjukt! Mycket bara två veckor kvar tills den kommer ut, något som ska bli intressant är hur de har tänkt sig göra fyran med tanke på boken. Ska köpa New moon så fort den kommer ut :)


Världens bästa filmer och böcker!! :) :)

Dagens outfit

Kavajen från igår, Bikbok, tröja från Gina tricot, jeans leggeings från Cubus och skor från Din sko, tyvärr kom de inte med helt i bild men ni har sett dem förut det är dom med nitar på.

Modetips från Monki och La redoute

150:- från Monki


Klänning från Monki 400:-


Fake skinn jacka för 500:- som skulle passa fint till klänningen


Nitstövlar från La Redout för 599:- 

Det va allt jag hade för idag, men ta hand om er så ses vi imorgon

Kram Amanda

City igen, och igen..

Har varit på stan idag igen, med Fanny, en kompis som också sitter i rullstol. Som vanligt shoppade jag såklart :) En blå oversize kavaj från BikBok blev det för 199 kr.



Dagens outfit:


Linne/tunika från Gina tricot, tubkjol från Gina tricot, glansleggings från Gina Tricot, skor converse. Idag blev det totaly Gina :)

Dagens mode tips
 250 kr från freefaschion.jetschop.se

 450 kr, också från freefashion.

 450 kr, freefashion

Ha det bra, ses imorgon kram Amanda

3d

Häftigt! Varit och kollat på Alice i underlandet i 3d, det är jättecoolt. Det känns verkligen som om det slår en i ansiktet. Det är helt klart värt att se! Väldigt bra film också. Klassas nog som familjefilm. Såhär såg man ut på bion, med 3d glasögon

Tänk er då att man samtidigt duckar och ojar för olika saker som man tror ska flyga i ansiktet på en ha ha :)

Här är lite bilder från filmen:




Så snygga va ;) Särksilt hon i mitten :)

Dagens outfit:





Tröja från Gina tricot, kavaj från Gina tricot, jeansleggings från Cubus, nitstövlar från Din Sko. 



Den här klänningen finns på www.FashionClub.se

Visst är den lite söt? Tycker mest om den svarta..

Ha det bra kram Amanda


 

Inget bad

Tyvärr blev det inget bad idag, dålig vecka ;) men nya friska tag nästa fredag!
Har inte gjort så mkt idag förutom att hindra mina hundar från att para sig, Lady höglöper. Det är intressant!

Dagens outfit!



Glansig jacka från jc
vitt linne frå Zaras
nitbälte från nelly.com
jeansleggings från cubus
nitstövlar från Din Sko


Kan knappt blogga har fått panikkli på en tå, håller på att misshandla den med en galje.. Var samma sak igår och då häll det på i flera timmar. men det finns inga märken, sår eller bett den bara kliar liksom!! Jag blir tokig!!!

Detta är jag när jag desperat kliar mig med en galje!!


Här kommer dagens modetips från Nelly.com


699kr                                      Filippa K tröja 1399kr  

495kr på nellys.com          
449:-                                           499:-


Hoppas ni får en trevlig helg

Kram
Amanda

Mår bättre

Dagens outfit








fejkpäls väst från Bikbok, linne/tunika från Ginatricot, glansleggings från Ginatricot, grå converse liknande skor från Sko punkten.


Mår mycket bättre i dag. Orkade tyvärr inte skriva mer i går eftersom jag mådde illa. I dag har jag inte gjort så mycket. Gick inte till skolan på grund av brist på assistans. Följde istället med på ett möte med Enebyskolan där jag kanske ska börja till hösten. Tänkte att ni kanske ville veta lite mer om min personliget. Fram till nu har jag ju mest skrivit om mode och kläder. Därför tänkte jag att ett bra sätt att få reda på mer om mej är att få reda på lite om min musiksmak. 





här är lite av det som jag brukar lyssna på. Nu lite klädtips. allt från Ellos


149 kr


149 kr


359 kr

kram Amanda

Sorry....

Idag är jag inte helt hundra, mår lite illa. Därför får ni en beskrivning på vad jag har på mig idag ist för en bild på dagens outfit...

Ljusblå jeansleggings (cubus)
vit t-shirt med Michael Jackson tryck (skivlagret)
Mörk grå kavaj i modell lite längre framtill (Gina Tricot)
Vita Converse skor

Nåt positivt är ju att vi haft sol i 2 dagar nu, iaf i Östergötland. Vilket tyder på att våren är på gång och därmed kan ja snart klä mig lite tunnare :)

Kanske skriver jag ännu ett inlägg lite senare med modetips och lite annat om jag skulle må bättre...

Peace and Love/ Amanda

Ny istid?

Visst är det konstigt snön verkar aldrig vilja töa bort. Den kommer vara kvar på min födelsedag om en månad, ja det vet jag ju inte förstårs men det ser ut så! Man kan åka pulka i april!! Det ställer ju till en del med rullstol i all snö. Inte lätt att köra. Man fastnar sådär överallt! Men här är i alla fall dagens outfít:






jeansjacka
Linne/tunika 
jeansleggíns  

allt från Gina Tricot

skorna mina vanliga converse


Mina hundar ville oxå vara med på lite bilder idag... eller ville och ville, dom fick va med
Först bilder på min cocker Lady

 

sen en bild på mig och mammas dvärgpudel Ragnar



Dom ville inte sitta still så lite suddiga blev dom...

Dax för dagens modetips...
alla från min favorit webshop Nelly.com

 
249:-                                         snygg men skulle inte betala 695:- för den som den kostar


 
199:-                                           159:-

Det var allt för idag

sköt om er

Kram Amanda


Hårmodet 2010

Surfade runt lite och för ovanlighetens skull tänkte jag ta upp hårmodet som gäller i år för både killar och tjejer. Hittade några snygga trendiga frisyrer av dom alla är det här min favorit
Nej jag bara skoja, det va den roligaste frisyr på länge. Här kommer de riktiga bilderna jag börjar med killfrisyrerna.

Verkar vara ganska mycket kort i år, dom här är riktigt snygga.

Här är tjej frisyrerna. 


Som jag skrev innan är det ganska mycket kort som är trendigt just nu även för tjejer men också: flätor, strama och rufsiga knutar, rosetter, rufsigt hår allmänt men även lockar. Här är en bra länk där man kan läsa mer om vårens trender när det gäller hår för tjejer:http://www.dn.se/livsstil/trend/harvaren-2010-1.1020743

Här är dagens outfit

Skinjacka (fake), Cubus
Linne, Gina Tricot
Bälte, Nelly
Tubkjol, Gina Tricot
Lackleggings, Gina Tricot
Och till det hade jag mina vita converse.

Och här är dagens frisyr.

Ha det så bra så ses vi imorgon, kram Amanda


RSS 2.0